Înscrieri

PASUL 1: Vizitarea grădiniței

Vizitarea grădiniței se poate face în urma unei programări online sau dacă întâmpinați greutăți în acest sens, printr-un mail la adresa contact@gradinita-tesori.ro, la toate punctele de lucru din Iași, după confirmarea solicitării. Vizita durează 30 de minute și presupune un tur al grădiniței și al mediului în care își desfășoară copiii activitatea educațională.

Vizitare gradiniță Centru
Vizitare gradiniță Copou
Vizitare gradiniță Tătărași

 

PASUL 2: Completarea dosarului de înscriere

(DOWNLOAD .doc, 131kb) Fișa de înscriere an școlar 2018-2019

Copie document – plată contribuție anuală a părinților în valoare de 1000 RON (aceasta poate fi achitată și înainte de semnarea contractului, doar prin virament bancar)
Copie după certificatul de naștere al copilului
Copie după actele de identitate ale părinților sau ale tutorelui
Copie după hotărârea judecătorească definitivă (în caz de divorț)

Toate documentele menționate mai sus le puteți aduce în copie xerox la sediul unde se dorește înscrierea sau atașa unui mail trimis pe adresa contact@gradinita-tesori.ro.

În cazul copiilor care frecventează deja grădinița este nevoie doar de completarea fișei de înscriere iar achitarea taxei de înscriere se va face conform contractului.

 

PASUL 3: Întâlnirea cu psihologul grădiniței

Pentru copiii nou înscriși în instituția noastră, se stabilește o întâlnire cu psihologul grădiniței prin intermediul unei programări online.

Este o întâlnire prin care grădinița noastră cunoaște familia și sistemul de valori al acesteia. De asemenea, în cadrul acestei întâlniri este necesară prezența tuturor membrilor familiei (copilul, mama, tatăl), în caz contrar nu se poate trece la pasul următor. Durata întâlnirii este de 60 de minute.

Ne pare rău, momentan nu se efectuează programări.

 

PASUL 4:  Semnarea contractului

Semnarea contractului de școlarizare se va face după parcurgerea pașilor anteriori în cadrul unei întâlniri programate online. În cadrul acestei întâlniri se va citi contractul și se vor discuta și clarifica aspecte de interes ce țin de acesta.

Ne pare rău, momentan nu se efectuează programări.

 

PASUL 5: Intrarea în colectivitate

Pentru a putea frecventa cursurile grădiniței noastre este nevoie ca în prima zi a copilului dumneavoastră să prezentați asistentului medical al unității următoarele documente:

Analize medicale copil, obligatoriu în termen de valabilitate – 3 zile de la emiterea buletinului de analize:

  • Rezultat examen coproparazitologic
  • Rezultat examen coprocultură
  • Rezultat exudat faringian
  • Rezultat exudat nazal
  • Aviz de intrare în colectivitate/ aviz epidemiologic obținut de la medicul de familie cu vaccinările

Analize medicale părinți: 

  • Adeverință medicală eliberată de medicul de familie – cu mențiunea „Clinic sănătos”

VĂ AȘTEPTĂM!