Școala Maria Montessori

Avem încredere în copii și în potențialul lor aproape nelimitat de a face lumea mai bună. În urmă cu patru ani am deschis Gradinita Tesori – prima grădiniță din Iași care a îmbrățișat principiile Montessori – un loc în care copiii nu doar învață, ci se formează în spiritul învățării. Un loc în care investim în ei nu doar atenția de care au nevoie, dar și încrederea că fiecare poate, prin forțe proprii și ghidat de oameni special pregătiți, să descopere singur lumea și să înceapă să o modeleze după sufletul și priceperea sa. Între timp, Tesori a devenit un nume respectat pe piața educațională din Iași. Astăzi, majoritatea educatorilor și asistenților educaționali din cele trei sedii sunt asistenți sau pedagogi Montessori acreditați sau în curs de acreditare.
Din această toamnă vom deschide școala primară Maria Montessori – un concept educațional nou, în premieră în Iași – locul în care școala românească își dă mâna cu principiile educației Montessori. Când vom deschide porțile noii școli, în septembrie, veți putea descoperi aici un loc unic în care copiii sunt încurajați să se dezvolte și să crească armonios și sănătos. O școală cu clase dimensionate astfel încât fiecare copil să poată primi atenția de care are nevoie. După cinci ani, ne dorim ca elevii Școlii Maria Montessori să obțină rezultate remarcabile, fără presiune și stres, într-un mediu care să le stimuleze creativitatea și talentele.

Click aici pentru a afla mai multe detalii despre Școala Maria Montessori, cea mai nouă școală din Iași. Un drum frumos pe care pornim împreună.

imagine scoala montessori