Zi de Montessori – 15 iunie 2014

 logo Zi de Montessori - iun 2014-01Zi de Montessori este un eveniment dedicat celor care vor să cunoască și să înțeleagă filosofia metodei revoluționare de educație Montessori, materialele și activitățile specifice.

Sunt așteptați părinți cât și pedagogi care vor să se perfecționeze, într-un mediu pregătit pentru copii după rigorile metodei, în cadrul căruia participanții vor putea lucra cu materiale Montessori și interacționa cu pedagogi Montessori în curs de formare, dornici să împărtășească din experiențele lor din cadrul școlilor Montessori naționale sau internaționale unde au acumulat experiență.

Evenimentul își propune familiarizarea participanților cu metoda și mediul montessorian, cât și cu activitățile specifice fiecărei arii din curriculumul Montessori. Părintii și educatorii vor avea spațiu să adreseze întrebări, să experimenteze materiale Montessori, să cunoască detalii despre modul în care este implementat metoda, plecând acasă și cu un mini ghid practic ce îi va ajuta să realizeze activități Montessori cu cei mici, în clasă sau acasă.

Înregistrează-te

Pagina evenimentului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *